A+ R A-

“One man show” από τον Βενιζέλο

Rate this item
(0 votes)

Στoν πρόεδρο και στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων «ποντάρουν» στην Ιπποκράτους.

 

Τον προεκλογικό αγώνα σηκώνει μόνος του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος τις τελευταίες ημέρες.

Με αυτήν την επιλογή το κόμμα, στο οποίο ηγείται θα φτάσει στις εκλογές.

 

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, που έχουν στα χέρια τους στην Ιπποκράτους, παρότι τα ποσοτικά αποτελέσματα δεν επιτρέπουν αισιοδοξία, στα ποιοτικά χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «χτυπιέται στα ίσια» με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά.

 

Και αυτό παρά τη φθορά του «Μνημονίου ΙΙ», αλλά και των μέτρων των τελευταίων μηνών.

 

Γι’ αυτό το λόγο ο κ. Βενιζέλος μετά το Πάσχα θα έχει καθημερινή δημόσια παρουσία, όχι μόνο μέσω δραστηριοτήτων στην Αθήνα και στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους, αλλά και μέσω περιοδειών σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Στις περιπτώσεις που θα κριθεί αναγκαίο θα απαντά ο ίδιος στην Νέα Δημοκρατία, ιδίως όταν πρόκειται για οικονομικά θέματα και αποφάσεις, τις οποίες πήραν μαζί και ήταν ενήμερος ο κ. Σαμαράς, αλλά και ο κ. Μουρμούρας, υφυπουργός Οικονομικών.

 

 

Αν και αρκετοί ήταν εκείνοι που επέκριναν την νέα ηγεσία του κόμματος για επιστροφή στο παρελθόν, με την επιλογή της κ. Φώφης Γεννηματά στην θέση της εκπροσώπου Τύπου, ο αντίκτυπος φαίνεται ότι δικαίωσε την συγκεκριμένη απόφαση του κ. Βενιζέλου.

 

Η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος χαίρει εκτίμησης σε μεγάλο φάσμα της κοινωνίας, κάτι που «ζεσταίνει» την συσπείρωση, στην οποία στοχεύει το ΠΑΣΟΚ.

 

 

Η κ. Γεννηματά βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων και γι’ αυτό θα πληθύνει τις παρεμβάσεις της, οι οποίες αναμένεται ότι θα ξεπερνούν την μία καθημερινά.

Last modified on Tuesday, 17 April 2012 21:35

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required