Print this page

Μια ιδιαίτερη εκστρατεία «για καλό σκοπό»… Όταν τα ροζ κορδελάκια γίνονται ροζ φούστες

Rate this item
(0 votes)

Φορώντας μόνο μία ροζ φούστα μπαλαρίνας, ο Bob Carey γυρίζει τον κόσμο και φωτογραφίζεται με πιο ιδιαίτερο ίσως concept που μπορείτε να σκεφτείτε…

Ο λόγος είναι για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τον καρκίνο του μαστού.

 

 

Ως μία τεράστια και τριχωτή μπαλαρίνα έχει φωτογραφηθεί σε πάνω από 100 σημεία, μερικά από τα οποία και πολυσύχναστα, όπως η Times Square της Νέας Υόρκης. Το «Tutu Project», όπως το ονομάζει, ήταν μία ιδέα που ξεκίνησε από αυτόν το 2003, όταν η σύζυγός του διαγνώσθηκε με την ασθένεια. Ο ίδιος συνέχισε να λαμβάνει φωτογραφίες, με την ελπίδα να τις μεταφέρει σε ένα βιβλίο που θα ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για θα συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις. Έχει δημιουργήσει, μάλιστα, και μία ιστοσελίδα στο thetutuproject.com, όπου δέχεται δωρεές για να καλύψουν το κόστος του βιβλίου του.

«Η γυναίκα μου θέλει να εμπνεύσει κι άλλες γυναίκες» αναφέρει. «Τα καταφέρνει για 8 1/2 χρόνια. Είναι ένα πραγματικό θαύμα»… λέει και συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθειά του. Δείτε τον Bob Carey και το ιδιαίτερο φωτογραφικό του concept σε διάφορες περιοχές του πλανήτη.

Last modified on Tuesday, 17 April 2012 21:37