Error
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 102
A+ R A-

Καληνύχτα και καλή τύχη Featured

Rate this item
(2 votes)

Για το μόνο πράγμα που δεν έχω καμία αμφιβολία, είναι πως ο λαός αποφάσισε. Αθροίζοντας τα ποσοστά του κεντροδεξιού κόμματος του ωρυόμενου τραπεζοχτυπητή Μπένι, των «αγανακτισμένων» του Καμμένου, του συνονθυλεύματος του Αντώνη όπου όλοι οι καλοί, κακοί και τσεκουροφόροι χωράνε, αρκεί να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη και φυσικά της επίσημης αγαπημένης των ψηφοφόρων της ΕΛ.ΑΣ. Χρυσής Αυγής φτάνουμε στο 56,37%.

Αν προσθέσουμε και τα ποσοστά της «εξωκοινοβουλευτικής δεξιάς», ωραίος όρος – θα τον χρησιμοποιώ, του Τζήμερου, του Μάνου και του Καρατζαφέρη ξεπερνάμε το 60%. Ο λαός αποφάσισε… αποφάσισε δεξιά.

Για όλα τα υπόλοιπα όμως έχω μερικές απορίες:

Αφού όπως όλα δείχνουν προκύπτει κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ γιατί ξαναέγιναν εκλογές και ξοδεύτηκαν άλλα 50 εκατομμύρια ευρώ; Τα κουκιά έβγαιναν και μετά την 6η Μαΐου.

Αυτοί που τίμησαν με την ψήφο τους τον Αβραμόπουλο ξέχασαν κιόλας τα 16 εκατομμύρια εμβόλια, ήτοι 112 εκατομμύρια ευρώ; Να μην ανησυχούν όμως, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων προορίζεται για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τα όπλα είναι αρκετά πιο προσοδοφόρα επιχείρηση από τα φάρμακα.

Οι άλλοι που επέλεξαν και πάλι το Μιχάλη, ένας είναι ο Μιχάλης, με ποιο σκεπτικό το έκαναν; Πιστεύουν πως αυτή τη φορά θα διαβάζει τα μνημόνια πριν τα ψηφίσει; Αν ναι, πάω πάσο.

Η επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ που προανήγγειλε ο Μπένι μήπως κατά τύχη σχετίζεται με τα υπέρογκα χρέη του κόμματος που αγγίζουν τα 130 εκατομμύρια ευρώ; Καθώς το ΠΑΣΟΚ είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, αν υπαχθεί σε πτωχευτικό καθεστώς το χρέος του πηγαίνει στην Αγροτική τράπεζα. Φταίω τώρα εγώ που είμαι καχύποπτος;

Έχω πολλές ακόμα απορίες αλλά σταματάω εδώ και κλείνω με μια ευχή, αφιερωμένη σε όλους αυτούς που πιστεύουν πως ο «θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη» Αντώνης, ο ψύχραιμος Μπένι, ο ζεν πρεμιέ Αβραμόπουλος, ο διαβαστερός Μιχάλης, η σύζυγος του άδικα κατατρεγμένου από την εφορία Τόλη, ο αεικίνητος Προκόπης και τα τέκνα του επίτιμου θα τους σώσουν:

Καληνύχτα και καλή τύχη.

 

Last modified on Wednesday, 20 June 2012 11:33

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required