Error
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 62
A+ R A-

Επιβατικές πτήσεις θα εξυπηρετεί και το αεροδρόμιο Τρίπολης

Rate this item
(2 votes)
Επιβατικές πτήσεις θα εξυπηρετεί και το αεροδρόμιο Τρίπολης

Το «πράσινο φώς» λαμβάνει από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, το στρατιωτικό αεροδρόμιο Τρίπολης για χρήση του ως πολιτικό και για πτήσεις χαμηλού κόστους τουριστικού και εμπορικού χαρακτήρα.

Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο αντιπροσωπεία του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, με επικεφαλής τον πρόεδρό της Κώστα Μαρινάκο.

Κατά τη συνάντηση έγινε εκτενής αναφορά για τις μέχρι τώρα ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια για χρήση του στρατιωτικού αεροδρομίου ως πολιτικό αλλά και τις μεγάλες καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Κοινή ήταν η διαπίστωση ότι η λειτουργία του αεροδρομίου της Τρίπολης και ως πολιτικού θα συμβάλει στην αναπτυξιακή εξέλιξη ολόκληρης της Πελοποννήσου, προσδίδοντας κατ' αυτόν τον τρόπο ιδιαίτερη οικονομική άνθιση όχι μόνο στον τουριστικό τομέα αλλά και στον πρωτογενή και το μεταποιητικό τομέα, μέσω της εξαγωγικής δραστηριότητας των Πελοποννησίων παραγωγών.

Όπως επισημάνθηκε από τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου, ο υπουργός Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος δεσμεύτηκε να προχωρήσει τάχιστα στη νομοθετική ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Τέλος, ο υπουργός τόνισε πως «με την υπογραφή της σχετικής ΚΥΑ ανοίγει πλέον ο δρόμος για την άμεση ενεργοποίηση του αεροδρομίου της Τρίπολης».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Last modified on Wednesday, 16 April 2014 17:11

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required