A+ R A-

Δημοσκόπηση: Νικητής ο Hollande, πιο αξιόπιστος ο Sarkozy

Rate this item
(0 votes)

Νίκη στον Hollande αλλά εμπιστοσύνη στον Sarkozy, δείχνει δημοσκόπηση της EurActiv Γαλλίας που δημοσιεύθηκε χθες (4 Απριλίου).

Η έρευνα που ανατέθηκε από την EurActiv Γαλλίας και την Apco Worldwide, πραγματοποιήθηκε από την Opinion Way. Συμμετείχαν 182 άτομα στη Γαλλία, που εργάζονται σε πρεσβείες, διεθνή Τύπο και τον ιδιωτικό τομέα.

Νίκη «εξ ορισμού» στον Hollande! 52% των ερωτηθέντων προβλέπει νίκη του Hollande έναντι του Sarkozy που πήρε ποσοστό 46%. Η έρευνα διαπίστωσε ότι οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο σοσιαλιστής ηγέτης θα κερδίσει «εξ ορισμού», όχι τόσο χάρη στο πρόγραμμά του, αλλά λόγω της απόρριψης του τωρινού προέδρου.

Ωστόσο ο Sarkozy θεωρείται πιο έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις όπως η κρίση στη Συρία (58% για τον Sarkozy έναντι 30% για τον Hollande), την κρίση της ευρωζώνης ((56% / 28%), την ανταγωνιστικότητα και ελκυστικότητα της Γαλλίας (52% / 33%), την οικοδόμηση της Ευρώπης (46% / 35%) και δημοσιονομική ρύθμιση (46% / 38%).

Last modified on Friday, 06 April 2012 10:05

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required