Print this page

Πρώην: Πώς να τον ξεπεράσεις

Rate this item
(3 votes)

Η μαγική συνταγή για να ξεπεράσεις τον πρώην σου ανώδυνα δεν γίνεται, αλλά ωστόσο αν έχεις αποφάσεις ότι θέλεις να ξεφύγεις και δεν τρέφεις κρυφές ελπίδες επανασύνδεσης ακολούθησε την πιο κάτω διαδικασία.

- Κλάψε, όσο σκληρό και αν ακούγεται ο χωρισμός είναι μια μορφή απώλειας, όποτε πρέπει να δεχτούμε ότι μας συμβαίνει, έτσι ώστε περνώντας ο καιρός να μην μας μείνουν απωθημένα. Μπορεί να είναι σκληρό και επίπονο αλλά ο χρόνος τα θεραπεύει όλα.

- Μιλά με τον εαυτό σου και σκέψου ξανά όλες τις αρνητικές στιγμές που ήσασταν μαζί και δες την ζωή σου καλύτερη από εδώ και μπρος.

- Ξεχνάς το θα είμαστε φίλοι, όταν θέλουμε να ξεπεράσουμε κάποιον πρέπει να μην τον βλέπουμε.

- Αποφεύγουμε να πηγαίνουμε σε μέρη που σύχναζε.

- Δεν κατηγορείς τον εαυτό σου ότι έχασες τον χρόνο σου μαζί του, κάποιος λόγος θα υπήρχε, κάτι θα ήθελε η ζωή να σε διδάξει.

- Μίλα με φίλους που σε αγαπούν και μίλησε για τα συναισθήματα σου, με μέτρο πάντα, απέφυγε ανθρώπους που σου λένε πόσο ιδανική είναι η σχέση τους γιατί αυτή την περίοδο μόνο κακό σου κάνουν.

- Μην μαθαίνεις νέα του, δεν χρειάζεται να ξέρεις τι κάνει.

- Πέτα ότι σου τον θυμίζει, ή εξαφάνισε τα από μπροστά σου.

- Κρατά τον εαυτό σου συνεχώς απασχολημένο και ιδανικά πήγαινε γυμναστήριο, τρέξε στην φύση, κάνε ποδήλατο ή απλά περπάτα βοηθά πραγματάκια πολύ και στο να κοιμάστε το βραδύ εύκολα, χωρίς οι σκέψεις να βασανίζουν το μυαλό σας.

Σε κάποιους ο έρωτας περνάει με έρωτα, κάποιοι άλλοι θέλουν τον χρόνο τους για να ξεκινήσουν κάτι νέο.

Με προσπάθεια και θετική σκέψη ότι τα καλύτερα έρχονται προχωράμε μπροστά.

Last modified on Saturday, 07 April 2012 17:56

Related items