Error
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 62
A+ R A-

Ποιες στάσεις πρέπει να αποφύγεις αν δεν θέλεις να ...αλλάζεις πάνες !

Rate this item
(21 votes)

Πολύ ωραίες οι σεξουαλικές εμπειρίες, αλλά αν δεν είχες και το άγχος μην τυχόν σου προκύψει

κάποιο «στιγμιαίο λάθος», πιθανόν τα πράγματα να ήταν πιο ευχάριστα και πιο απολαυστικά. Επειδή ξέρουμε πολύ καλά την αγωνία που περνάς κάθε φορά που η σύντροφός σου έχει καθυστέρηση, αποφασίσαμε να σε απελευθερώσουμε από το στρες και σου επισημαίνουμε ποιες στάσεις πρέπει να αποφύγεις για να μην βρεθείς από εργένης, κλεισμένος σε ένα σπίτι να νταντεύεις δίδυμα. Μη νομίζεις, κι ο Brad Pitt κάπως έτσι θα πρέπει να την πάτησε… Φυσικά οι στάσεις αυτές απλά έχουν στατιστικά λιγότερες πιθανότητες τεκνοποίησης, αλλά δεν αποτελούν από μόνες τους ικανοποιητική μέθοδο αντισύλληψης. Το προφυλακτικό παραμένει η βασικότερη μέθοδος ασφαλούς σεξ μαζί με τα αντισυλληπτικά που έχει συστήσει ο γιατρός σας.

Ιεραποστολική στάση

Η παραδοσιακή στάση, όπου εσύ είθισται να είσαι από επάνω. Καταλαβαίνω ότι θέλεις να την κοιτάς, καταλαβαίνω ότι θέλει να νιώθει όλο το κορμί σου πάνω στο δικό της, αλλά κατάλαβε κι εσύ κι αυτή, ότι με τον τρόπο αυτό έχετε τις μεγαλύτερες πιθανότητες να τεκνοποιήσετε!!!! Κι αυτό γιατί το σπέρμα βρίσκει άμεσα το στόχο του. Επίσης, μη διανοηθείς να βάλεις κάνα μαξιλάρι κάτω από τη μέση της.Στα τέσσερα

Κοινώς ονομάζεται και doggy style. Anyway, όπως και να το πω, εσύ θα το καταλάβεις. Το ζήτημα είναι να μην το κάνεις μέχρι …τέλους, εκτός αν έχεις ήδη πάρει μεγάλες προφυλάξεις για την κρίσιμη στιγμή της εκσπερμάτισης. Ναι ξέρω, θα αρχίσεις τη γνωστή ιστορία «μα είναι πολύ ωραία έτσι και το απολαμβάνουμε και οι δύο και η θέα είναι καλύτερη» και όλα τα συναφή.

 


Στάση κουτάλι

Πρόκειται ίσως για την αγαπημένη των ζευγαριών, καθώς μπορείς να κάνεις αργό και εύκολο sex. Ξέρεις, χωρίς ταλαιπωρία. Είστε ξαπλωμένοι και οι δύο πλαγίως κι εσύ διεισδύεις από πίσω της. Από άποψη πιθανοτήτων τεκνοποίησης, ξέχνα το.

Για να μη σου κόψουμε την όρεξη όμως εντελώς, θα σου προτείνουμε και δύο στάσεις, τις οποίες θα τις κάνεις και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Τόσο το πάνω, όσο και το κάτω.

 Εκείνη από πάνω

Ξέρω, την αγαπάς αυτή τη στάση. Και ναι, μπορείς να την κάνεις άφοβα. Το σπέρμα πρέπει να κινηθεί ανοδικά και ο νόμος της βαρύτητας δε φαίνεται να συμμερίζεται απόλυτα το σκοπό του. Για να συμβεί το μοιραίο, εκείνη μετά θα πρέπει να ξαπλώσει και να βάλει ένα μαξιλάρι στους γοφούς της και… τρέχα γύρευε. Συνέχισε ακάθεκτος.

 

Στα όρθια

Είδες που υπάρχουν στάσεις που σου αρέσουν και δε χρειάζεται να τις αποφύγεις; Το μόνο που χρειάζεσαι στην προκειμένη περίπτωση είναι είτε να είσαι γυμνασμένος, είτε εκείνη να είναι αρκετά αδύνατη.

 


Φυσικά το προφυλακτικό παραμένει η βασικότερη μέθοδος ασφαλούς σεξ γιατί αν κάτι πάει στραβά, τότε ένα θα σου πω… καλά στέφανα! Που φαντάζομαι, δεν θέλεις.

 

Last modified on Thursday, 26 January 2012 00:08
Γιώργος Κοτσιώνης

Study at ATEI Thessaloniki, Department of Nutrition and Dietetics

 

Website: https://www.facebook.com/gkotsionis

U Comment Here

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required