A+ R A-

Κάτι σου κρύβει

Rate this item
(1 Vote)
Επτακόσιες και βάλε γυναικες βγάζουν τα βρώμικα μυστικά τους στη φόρα.

ΜΥΣΤΙΚΟ 1: Εχει πάει με πιο πολλούς άντρες απ’όσους νομίζεις

1 στις 3 γυναίκες δεν σου λέει τον σωστό αριθμό

Πότε να ανησυχήσεις: Μόνο αν υπάρχει περίπτωση να είναι φορέας κάποιου σεξουαλικώς μεταδιδόμενου νοσήματος.

Πώς να δράσεις: Οι γυναίκες ενδιαφέρονται περισσότερο να κρατήσουν το παρελθόν στο παρελθόν σε σχέση με τους άντρες, καταλήγουν οι ερευνητές σε νέα έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας. Αν θέλεις οπωσδήποτε να μάθεις, ξεκίνα κάνοντάς τη να νιώσει άνετα λέγοντάς της ιστορίες από το παρελθόν σου. «Αν υποπτεύεται ότι θα είσαι επικριτικός, έχεις λιγότερες πιθανότητες να μάθεις την αλήθεια» λέει ο σεξολόγος Tim Cole.

ΜΥΣΤΙΚΟ 2: Σε έχει απατήσει

Σε απάτησε: 32%

Είναι πιστή: 68%

Πότε να ανησυχήσεις: Αν ξαφνικά θέλει περισσότερο χρόνο μόνη ή δεν ενδιαφέρεται πια να περιποιείται τον εαυτό της για σένα. «Οι γυναίκες απατούν τους συντρόφους τους όταν εγκαταλείπουν συναισθηματικά τη σχέση» λέει ο σεξοθεραπευτής Ian Kerner. «Θέλουν να παγιώσουν την αίσθηση ότι είναι έτοιμες να φύγουν».

Πώς να δράσεις: Ακόμα κι αν είναι κάπως απόμακρη τον τελευταίο καιρό, δε σημαίνει ότι σε απατάει. Οπότε μη βιαστείς να την κατηγορήσεις γιατί μετά θα είναι δύσκολο να επανορθώσεις που την αμφισβήτησες. Αντ’ αυτού πες της ότι σε απασχολεί το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό δεν μιλάτε οι δυο σας όπως παλιά, και συνέχισε αναφέροντας το που μπορεί να έχεις φταίξει εσύ, λέει ο Kerner. Μόλις καταλάβει ότι είσαι αποφασισμένος να αντιμετωπίσεις τα δικά σου προβλήματα θα μπορέσει να ανταποκριθεί ως προς τα δικά της. Ενώ μιλάς, χρησιμοποίησε λέξεις όπως «εμείς» ή «εμάς». Μια έρευνα στο JournalofPsychologyandAgingκαταλήγει ότι τα ζευγάρια που το κάνουν αυτό έχουν καλύτερη κατάληξή στις διαφωνίες τους σε σχέση με τα ζευγάρια που χρησιμοποιούσαν συχνά το «εγώ» και το «εσύ». Αν δεν σε απατάει και σε ενδιαφέρει να σώσετε τη σχέση σας, τώρα ξέρεις τι πάει στραβά και από κοινού με εκείνη μπορείτε να καταστρώσετε το σχέδιο διάσωσης της.

ΜΥΣΤΙΚΟ 3: Προσποιείται τους οργασμούς της

Έχει προσποιηθεί: 48%

Είναι πάντα αληθινοί: 52%

Πότε να ανησυχήσεις: όταν το ενδιαφέρον της για σεξ είναι ισχνό. Ερευνα του 2009 συμπέρανε ότι το 63% των γυναικών που προσποιήθηκαν οργασμό δεν ήταν αυτές που ξεκίνησαν το σεξ.

Πώς να δράσεις: Βάλε αυτό στο μυαλό σου: «Οι άντρες νομίζουν ότι ο οργασμός είναι ο απόλυτος αυτοσκοπός, το τέλος όλων» λέει η σεξοθεραπεύτρια Lori Buckley. Ομως για μια γυναίκα, το σεξ αυτό καθαυτό της δίνει ικανοποίηση. Πολλές γυναίκες δίνουν διάφορους λόγους ως προς το γιατί προσποιήθηκαν οργασμό: βαριούνταν, ήθελαν ο σύντροφός τους να μπορέσει να φτάσει σε οργασμό. Αν πιστεύεις ότι κάτι δεν πάει καλά, θίξε το χαλαρά, λέει η Lou Paget, συγγραφέας του How to Be a Great lover. Συζήτα το μαζί της εκτός κρεβατοκάμαρας, ώστε να μη νιώσει πως πιέζεται. Ρώτα την αν θέλει να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο.

ΜΥΣΤΙΚΟ 4: Μιλάει με τον πρώην της κρυφά από σένα

Πότε να ανησυχήσεις: Το 75% των ανθρώπων, σύμφωνα με έρευνα στο CyberPsyghology & Behavior, προσθέτουν στους «φίλους» τους στο Facebook πρώην ερωτικούς συντρόφους τους. Να ανησυχήσεις αν λέει στον πρώην της κάτι που δεν θα ήθελε να διαβάσεις ή να ακούσεις.

Πώς να δράσεις: Μην αρχίσεις τις online λογοκρισίες. Αυτό θα τη φρικάρει και θα οδηγήσει σε περισσότερη μυστικότητα. Αντί γι’ αυτό, ενθάρρυνε τη διαφάνεια στη σχέση σας αναφέροντάς της κάθε φορά που κάποια από το παρελθόν σου εμφανίζεται και σου γράφει λέγοντάς της και τι της απάντησες, λέει η Paget.

ΜΥΣΤΙΚΟ 5: Φαντασιώνεται άλλους άντρες

Φαντασιώνεται μερικές φορές άλλους άντρες ενώ κάνετε σεξ: 32%

Σκέφτεται πάντα άλλους άντρες όταν κάνετε σεξ: 3%

Έχει μόνο εσένα στο μυαλό της: 65%

Πότε να ανησυχήσεις: Ποτέ. «Είναι απολύτως φυσιολογικό να σκέφτεσαι άλλα πρόσωπα ενώ κάνεις σεξ με τον νυν σύντροφό σου» λέει η Buckley.

Πώς να δράσεις: Μην κάνεις τίποτα. Αλλά αν αγχώνεσαι πραγματικά ότι το μυαλό της είναι αλλού, άναψε τα φώτα. «Οταν τα ανάψεις, μπορείς να την κοιτάξεις στα μάτια, που είναι ένας από τους πιο ισχυρούς τρόπους να κερδίσεις την προσοχή της» λέει η Paget. Επειδή πολλές γυναίκες δεν νιώθουν άνετα στο φως, θα περιμένει από σένα να την κάνεις να νιώσει άνετα με το κορμί της.

Πηγή: menshealth.gr

Last modified on Wednesday, 08 February 2012 17:53

U Comment Here

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required