A+ R A-

Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας

Rate this item
(3 votes)

Αυτή την εβδομάδα έχουμε 3 διαφορετικές παραγωγές καθώς η μία είναι του Αμερικάνικου και οι άλλες του Ευρωπαϊκού  κινηματογράφου, και πιο συγκεκριμένα του Αγγλικού και του Γαλλικού.

 

Η  ΟΡΓΗ  ΤΩΝ  ΤΙΤΑΝΩΝ

Ο Περσέας επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με νέες περιπέτειες όπου τώρα είναι υποχρεωμένος να αντιμετωπίσει και τους Τιτάνες αλλά και κάποιους Θεούς. Η ταινία θα προβάλλεται και αναλογικά αλλά και 3D. Θα αξίζει το 3D ή να αρκεστούμε στην δισδιάστατη προβολή?

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μια δεκαετία μετά την επική νίκη του επί του τερατώδους Κράκεν, ο Περσέας - ο ημίθεος γιος του Δία - επιχειρεί να διάγει μια πιο ήσυχη ζωή ως ψαράς, έχοντας επιφορτιστεί με την ευθύνη να αναθρέψει ολομόναχος τον δεκάχρονο γιο του, Ήλιο. Στο μεταξύ η μάχη για την επικράτηση συνεχίζεται ανάμεσα σε Θεούς και Τιτάνες. Έχοντας χάσει την αφοσίωση των ανθρώπων, οι Θεοί έχουν αρχίσει να χάνουν τον έλεγχο επί των φυλακισμένων Τιτάνων και του θηριώδη αρχηγού τους, Κρόνου - πατέρα των Δία,  Άδη και Ποσειδώνα - που αφότου τον ανέτρεψαν, τον έριξαν στην άβυσσο του Τάρταρου. Ο Περσέας όμως, δεν μπορεί να αδιαφορήσει όταν ο Άδης, μαζί με τον γιο του Δία, Άρη συμμαχούν με τον Κρόνο, προκειμένου να φυλακίσουν τον Δία. Η δύναμη των Τιτάνων γίνεται ολοένα και ισχυρότερη, καθώς οι θεϊκές δυνάμεις του Δία συρρικνώνονται και επικρατεί χάος στη Γη.

ΕΞΩΤΙΚΟ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  ΜΑΡΙΓΚΟΛΝΤ

Ο Αγγλικός κινηματογράφος επιστρέφει με μία δραματική κομεντί η οποία μαζεύει μεγάλο cast γνωστών Άγγλων ηθοποιών. Θυμίζει λίγο Love Actually.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ένα γκρουπ Βρετανών συνταξιούχων αποφασίζουν να "επενδύσουν" τη σύνταξή τους στην λιγότερο ακριβή και φαινομενικά εξωτική Ινδία. Έχοντας δελεαστεί από διαφημίσεις για το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Marigold και έχοντας οραματιστεί μια άνετη ζωή, φτάνουν εκεί και ανακαλύπτουν ότι το ξενοδοχείο αποτελεί πλέον "μια σκιά του εαυτού του". Αν και το νέο τους περιβάλλον είναι λιγότερο πολυτελές απ' ό,τι περίμεναν, όλοι αλλάζουν για πάντα μέσα από τις κοινές τους εμπειρίες, ανακαλύπτοντας πως η ζωή και ο έρωτας μπορούν να ξεκινήσουν από την αρχή όταν αφήνεις πίσω το παρελθόν.

ΑΘΙΚΤΟΙ

Όσον αφορά την Γαλλική ταινία ,και αυτή είναι δραματική κομεντί και βασίζεται πάνω σε αληθινά γεγονότα  η οποία έσπασε τα ταμία στον γαλλικό κινηματογράφο.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το σενάριο βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Φιλίπ, ενός πλούσιου αριστοκράτη, ο οποίος έχοντας μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο, επιλέγει για βοηθό του στην καθημερινότητα, τον Ντρίς, τον πιο απρόσμενο υποψήφιο, έναν πρόσφατα αποφυλακισμένο μαύρο νεαρό, από τις φτωχές συνοικίες στα προάστια του Παρισιού.

Last modified on Wednesday, 28 March 2012 14:02

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΣΙΝΕΜΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required