A+ R A-

Έχεις Sony Xperia συσκευή; Ωραία, σου έχουμε νέα…

Rate this item
(0 votes)

Θυμάσαι το update σε Android 4.0 που η Sony είχε υποσχεθεί σε όλα τα μοντέλα Xperia του 2011; Έ, έφτασε η στιγμή να το διαθέσει.


 

Στο blog της εταιρίας γράφτηκε ότι οι πρώτες αναβαθμίσεις, θα γίνουν roll out στα μέσα Απριλίου για τα Xperia Arc S, Xperia Neo V και Xperia Ray και θα ολοκληρωθούν σε διάστημα έξι εβδομάδων. Ο δεύτερος γύρος περιλαμβάνει τα Xperia Arc, Xperia Play, Xperia Neo, Xperia Mini, Xperia Mini Pro, Xperia Pro, Xperia Active και Sony Ericsson Live with Walkman τα οποία και θα δουν το ICS, προς τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου.

Για την ιστορία το update θα είναι διαθέσιμο μόνο μέσω της σύνδεσης της εκάστοτε συσκευής μέσω της εφαρμογής PC Companion και Bridge για Mac και ουχί μέσω της γνωστής FOTA (Firmware Over The Air) διαδικασίας. Το σίγουρο είναι πως όταν το δικό σου Xperia smartphone είναι έτοιμο θα λάβεις και τη σχετική ειδοποίηση. Πες τέλος στην αναμονή.

Last modified on Tuesday, 17 April 2012 21:36

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required