A+ R A-

Το χωριό της Google στο SXSW 2012

Rate this item
(0 votes)

«Αφεντικό… θέλω να πάω στο Austin του Texas, στο συνέδριο SXSW.» «Γιατί παιδί μου; Για να δεις καινούριο υλικό από startups, πειραματικό κινηματογράφο,

μουσικές μπάντες, καινοτομία και διαδραστικότητα ανάμεσα σε κοινό και εταιρείες;» »Όχι αφεντικό. Για να πάω στο χωριό της Google!»

To SXSW είναι πραγματικά ένα μεγάλο πάρτι. Με ανεξάρτητους δημιουργούς κινηματογράφου, μουσικούς και αναδυόμενες τεχνολογίες. Η χαρά του geek δηλαδή και όχι μόνο. Είναι ένα διαδραστικό φεστιβάλ που μπορείς να δεις ότι μπορεί να σε ενδιαφέρει από τους συγκεκριμένους χώρους και κυρίως, να σημειώσεις πράγματα που πρόκειται να βγουν στα φώτα της δημοσιότητας σε λίγα χρόνια.

Μέσα στα πλαίσια αυτού του φεστιβάλ, στο Austin της πολιτείας του Texas, στις ΗΠΑ, η Google έχτισε κυριολεκτικά τη δική της παρουσία. Έφτιαξε ένα χωριό, με 5 σπίτια, στα οποία ο καθένας μπορεί να βρει θεματικά την ενότητα από τις δραστηριότητες της Google που τον ενδιαφέρει. Android, Developer, Discovery, Maps, αλλά και ένα «οικόπεδο» με πολλά μικρά και μεγάλα θαυματάκια της Google. Κάθε σπίτι έχει τη δική του agenda θεματολογίας για όσους επιλέξουν να το επισκεφτούν.

Last modified on Tuesday, 01 May 2012 12:38

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required