A+ R A-

Υφίσταται το AIDS όπως το ξέρουμε;

Rate this item
(1 Vote)

Σίγουρα όλοι έχουμε ακούσει την ενλόγω ασθένεια Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσοανεπάρκιας γνωστό ως AIDS.

Όλοι μας σχεδόν το μάθαμε απο το «αντικειμενικό» βιβλίο της Βιολογίας ΄Α λυκείου και ανεξερέτως μπήκαμε σε μια διαδικασία φόβου και περιέργειας απέναντι στην «καταστροφική» και συνάμα «μυστηριώδη» δύναμη του ιού HIV που προκαλεί το AIDS. Δε θέλω να επκταθώ σε πληροφορίες που έχουμε ακούσει όσο σε πληροφορίες που το καταρίπτουν. Τόσα χρόνια ενημερωνόμαστε από αβάσιμες πληροφορίες που μας σερβίρουν το εκπαιδευτικό σύστημα και τα ΜΜΕ, μας φτάνει ευχαριστούμε!

 

Έχουμε ακούσει κι έχουμε διαβάσει πολλά. «Ο ιός ΗΙV κρύβεται μέσα στο DNA». «Ο ιός αδρανεί έως και 10 χρόνια». «Ο ιός μεταλάσσεται γι’ αυτό και δεν μπορούμε να βρούμε φάρμακο που να το καταστρέφει». Για ιός πάντως δεν θα τον λέγαμε και «μικρό». Είναι τουλάχιστον ο ιός «σούπερμαν» συνδιασμένος με πράκτορα 007 και λίγο χελωνινιντζάκι! Αν σας φαίνεται αστείο μάθετε ότι έχει ένα κοινό με τους παραπάνω. Τόσο ο σούπερμαν, ο 007, οι μεταλλαγμενες χελωνίτσες όσο και ο HIV ΔΕΝ υπάρχουν. Και πριν αρχίσετε να δυσανασχετείτε και να διαφωνείτε με επιχειρήματα του τυπου «Στη βιολογία είχαν φώτο με τον ΙΟ» και τόσοι άνθρωποι έχουν πεθάνει» και πολλά άλλα αβάσιμα λόγια. Διαβάστε παρακάτω αληθινές δηλώσεις όπως αυτών της Μαρίας Παπαγιαννίδου, δημοσιογράφου που είχε βγεί οροθετική.

Ο ιός HIV, που υποτίθεται ότι προκαλεί το AIDS, δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά. Πάνω από 2.500 χιλιάδες ερευνητές και ειδικοί σε όλο τον κόσμο έχουν επισημάνει το αβάσιμο της θεωρίας HIV/AIDS επί 25 χρόνια και αποσιωπώνται ως αρετικοί. Την πρόκληση αυτή ιχνηλατεί μια ακόμα τελευταία ταινία, το "Positively False. Birth of a Heresy", των Joan Shendon και Andy Reiss (2011).

Στις περισσότερες περιπτώσεις οροθετικών έχει επέλθει ανοσοκαταστολή από την πολύχρονη χημειοθεραπεία και από το παρατεταμένο άγχος στο οποίο καταδικαστήκαν χωρίς λόγο. Ο ίδιος ο Dr. Luc Montagnier, μετά τη βράβευσή του με το Νόμπελ Ιατρικής το 2008 “για την ανακάλυψη του ιού ΗΙV”, δήλωσε στο ντοκιμαντέρ House of Numbers του Brent Leung (2009): “Μπορούμε να εκτεθούμε στον HIV πολλές φορές χωρίς να μολυνθούμε. Το αμυντικό μας σύστημα... θα απαλλαγεί από τον ιό μέσα σε λίγες εβδομάδες, αν έχουμε ένα καλό αμυντικό σύστημα... Ειναι σημαντική γνώση που πολλές φορές αγνοείται τελείως. Οι άνθρωποι πάντα σκέφτονται πρώτα τα φάρμακα και τα εμβόλια... Δεν υπάρχει κέρδος [στη διατροφή]”. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίφαση με την "επίσημη άποψη" του AIDS που λέει το ακριβώς αντίθετο. Και κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει πώς μπορεί να ισχύουν και τα δύο. Τόσο κυνικά υπεράνω νόμου και ηθικής έχουν τοποθετηθεί οι "προφήτες" μας, μπορούν να φάσκουν και να αντιφάσκουν χωρίς κανένα πρόβλημα.


Συνοπτικά παρουσιάζονται κάποια χαρακτηριστικά του AIDS καθώς και αντικρουόμενες απαντήσεις

1. Ο ιός "HIV" ευθύνεται για το λεγόμενο AIDS.

Οχι, δεν υπάρχουν πουθενά οι επιστημονικές αποδείξεις για κάτι τέτοιο. Περισσότερα στο Inventing the AIDS Virus ("Εφευρίσκοντας τον ιό του AIDS") του Dr. Peter Duesberg (1996), καθηγητή μοριακής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, υποψήφιου για Νόμπελ για την ανακάλυψη της ογκογένεσης.


2. Το AIDS στην Αφρική έχει εξελιχθεί σε πανδημία.

 

Οχι, αφού εκεί ονομάζονται AIDS όλες οι προϋπάρχουσες κακουχίες. Περισσότερα: AIDS in Africa: distinguishing fact and fiction by Eleni Papadopulos-Eleopulos, Valendar Turner, John Papadimitrious.

 

3. Ο "ιός ΗΙV" ανιχνεύεται από συγκεκριμένα τεστ.

Οχι. Οι ίδιοι οι κατασκευαστές γράφουν στις εσώκλειστες οδηγίες του τεστ ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για διάγνωση του HIV. Ουσιαστικά, δεν υπάρχει τεστ που να ανιχνεύει τον HIV ή τα αντισώματά του επειδή ο ιός HIV δεν έχει ποτέ εντοπιστεί. Δείτε το About the HIV Tests.

 

4. Οι διεθνείς οργανισμοί γνωρίζουν την αλήθεια και την πραγματική στατιστική εικόνα.

Οχι. Ολα τα στατιστικά του AIDS βασίζονται σε προγράμματα υπολογιστών και κατ' εκτίμησιν αριθμολογία. Δείτε το άρθρο της Rebecca Culshaw Η παράξενη αριθμολογία του AIDS.

 

 

5. To AIDS είναι αναγκαίο κακό, αφού έτσι πιστεύουν όσοι μιλούν γι΄αυτό.

Οχι. Είναι ένα ψέμα που συντηρείται μέσα από τα ΜΜΕ σε παγκόσμια κλίμακα. Περισσότερα: Συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα στις 29 Νοεμβρίου 2006.

 

6. Υπάρχει επιστημονική ομοφωνία για το AIDS

Oχι. Περισσότεροι από 3.000 επιστήμονες, πρώην ερευνητές του AIDS και δημοσιογράφοι περιλαμβάνονται στο rethinkers.

 

7. Το AIDS έχει ανάγκη από περισσότερα χρήματα για την έρευνα.

 

Οχι. Τα χρήματα δίνονται σε λάθος κατεύθυνση επί 27 χρόνια. Δείτε το βιβλίο Science sold out! της Rebecca Culshaw.

 

8. Το AIDS είναι προϊόν συνωμοσίας

Οχι, είναι αυτό που περιγράφουν οι συγγραφείς John Stauber & Sheldon Rampton στο βιβλίο τους "Trust Us, We're the Experts! How Industry Manipulates Science and Gambles with your Future" ("Εμπιστευτείτε μας, είμαστε Ειδικοί! Πώς η Βιομηχανία χειραγωγεί την Επιστήμη και παίζει στα ζάρια το Μέλλον σου"), Penguin, New York 2002. Στα ελληνικά: Η μεγάλη απάτη. Η επιστήμη στην υπηρεσία των εταιρειών των Sheldon Rampton & John Stauber • μετάφραση Κασσιανή Μπουλούκου, Οξύ 2009.

 

9. Με τα νέα φάρμακα παρατείνεται η ζωή των οροθετικών.

Οχι, απλά με τα νέα φάρμακα παρατείνεται η περίοδος που περιμένουν οι οροθετικοί να πεθάνουν. Εχει μειωθεί η τοξικότητα των φαρμάκων οπότε οι φαρμακευτικές εταιρείες διασφαλίζουν μακροχρόνιους πελάτες οι οποίοι να παραμένουν "άρρωστοι" και αόρατοι στην κοινωνία για όσο το δυνατόν περισσότερο.

 

10. Το AIDS έχει ανάγκη από φιλανθρωπία

 

Οχι. Η dr. Rebecca Culshaw το 2006 έκανε λόγο για ιατρικής φύσεως γενοκτονία μεταμφιεσμένη σε φιλανθρωπία για τον Τρίτο Κόσμο - τα τοξικά φάρμακα του AIDS δίνονται σε ανθρώπους που ήδη λιμοκτονούν χωρίς να έχουν τον "ιό". Οι κυβερνήσεις καταβάλλουν το ποσό που χρειάζεται για να "σώσουν" τον λαό τους.

Τα ΜΜΕ και η κυβέρνηση κάθε κράτους είναι κρίκοι της αλυσίδας του σάπιου συστήματος! Αγαπητέ αναγνώστη ξύπνα, ψάξου και μάθε! Το διαδύκτιο μπορεί να σου ανοίξει πολλούς δρόμους! Με ανοιχτό μυαλό πάμε μπροστά! Η ψυχοσωματική μας υγεία είναι το παν! Το AIDS είναι ένα σοβαρό ζήτημα για το οποίο χρειάζεται ενημέρωση σωστή και με αποδείξεις. Δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε άβουλα και να υποκύπτουμε στην παραπληροφόρηση. Όπως φαίνεται ακόμα και οι γιατροί δεν είναι έμπιστοι στις μέρες μας. Εσύ όμως μπορείς να κάνεις τη διαφορά! Ξανασκέψου πρίν βάλεις το κόκκινο φιογκάκι σε αυτοκολλιτάκι ή σε profile photo στο Facebook, την 1η Δεκεμβρίου!


Πασαλάρης Κυριάκος για το ULIVE.gr

Πηγή: hiwave.gr (με περισσότερες πληροφορίες)

 

Last modified on Friday, 03 February 2012 20:26
Κυριάκος Πασαλάρης

Φοιτητής στο Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης

Website: www.facebook.com/Dom.of.the.dorms

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required