A+ R A-

ΣΕΞ στο νερό, αλήθειες και μύθοι..

Rate this item
(1 Vote)

Η σεξουαλική μας επιθυμία κάποιες φορές θέλει να εκφραστεί μέσα στο υγρό στοιχείο. Αν, λοιπόν το πλάτσα-πλούτσα σου ανεβάζει τη λίμπιντο, το νου σου.


 

Να ξέρεις ότι το νερό της θάλασσας ή της πισίνας περιέχει μικροοργανισμούς που κατά την επαφή φτάνουν αρκετά βαθιά στον κόλπο και κάποιες φορές αποτελούν αιτία για κολπίτιδες και σαλπιγγίτιδες.

Επίσης,η δυσκολία της χρήσης προφυλακτικού μέσα στο νερό κάνει αυτήν την κατά τα άλλα συναρπαστική εμπειρία ακόμα πιο 'επικίνδυνη'.

Πόσο ασφαλές μπορεί να είναι το σεξ στο νερό για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων;

Χαλαρώστε,όμως ,όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να προσέξουμε. Με την χρήση πάντα του προφυλακτικού, ιδίως στη περίπτωση των περιστασιακών σχέσεων, καλό είναι να τοποθετείται έξω από το νερό, ώστε να εφαρμόζεται σωστά και στην συνέχεια για να διατηρείται στην θέση του, με τα δάχτυλα πάνω στο πέος καθ’ όλη την διάρκεια της επαφής.

Αφού λοιπόν αποκλείσαμε την περίπτωση των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, ας αφεθούμε στις συνθήκες χαλάρωσης που επικρατούν στις καλοκαιρινές μας διακοπές και ας απολαύσουμε νέα ερωτικά παιχνίδια χωρίς κινδύνους.

*Μόνο οι γυναίκες που παρουσιάζουν κολεόσπασμο είναι δυνατό να κολλήσουν με τον παρτενέρ τους. Και δεν εννοώ να κολλήσουν συναισθηματικά αλλά σωματικά (σαν σιαμαία). Για το λόγο αυτόν, αν παρουσιαστεί πόνος κατά την επαφή, διακόψτε πάραυτα.

 

U Comment Here

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required