A+ R A-

Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας (Από 17/5) Featured

Rate this item
(2 votes)

Αυτή την εβδομάδα μόνο μια καινούργια ταινία θα μπορέσουμε να απολάυσουμε  στους κινηματογράφους ….αλλά μας αρκεί.

Dark Shadows

Επιτέλους έφτασε στην μεγάλη οθόνη μία από τις 3 ταινίες του Tim Burton και αυτή δεν είναι άλλη από το Dark Shadows. Μια μεταφορά μιας cult σειράς της αμερικάνικης τηλεόρασης του 70. Ο Johnny Depp συνοδευόμενος από ένα μεγάλο κάστ θα μας δείξει τους κυνόδοντες του και θα μας κάνει να γελάσουμε όσο ποτέ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το 1752, ο Τζόσουα και η Ναόμι Κόλινς, μαζί με τον γιο τους Μπαρνάμπας, αποφασίζουν να μετοικίσουν, από το Λίβερπουλ της Αγγλίας, στην Αμερική. Ακόμα κι ένας ωκεανός, όμως, δεν είναι αρκετός, για να δραπετεύσουν από την κατάρα που καταδιώκει την οικογένεια τους. Δυο δεκαετίες μετά, ο Μπαρνάμπας έχει τον κόσμο στα πόδια του… ή τουλάχιστον την πόλη του Κόλινσπορτ, στο Μέιν. Άρχοντας της έπαυλης των Κόλινγουντ, ο Μπαρνάμπας είναι πλούσιος, πανίσχυρος και ένας ακαταμάχητος πλέιμποϊ… μέχρι που κάνει το μεγάλο λάθος να ραγίσει την καρδιά της Αντζελίκ Μπουσάρ .Μάγισσα, με κάθε σημασία της λέξης, η Αντζελίκ τον καταδικάζει σε μια μοίρα χειρότερη από τον θάνατο: τον μεταμορφώνει σε βρικόλακα και μετά τον θάβει ζωντανό. Δυο αιώνες μετά, ο Μπαρνάμπας ελευθερώνεται κατά λάθος από τον τάφο του, και βγαίνει στο 1972, έναν κόσμο πολύ διαφορετικό από τον δικό του. Επιστρέφει στην Έπαυλη των Κόλινγουντ, μόνο για να ανακαλύψει ότι η περιουσία του είναι κατεστραμμένη. Τα δυσλειτουργικά απομεινάρια των Κόλινς, δεν έχουν πολύ καλύτερη τύχη, καθώς ο καθένας του έχει τα δικά του σκοτεινά μυστικά. Η μητριαρχική φιγούρα των Κόλινς, η Ελίζαμπεθ Κόλινς Στόνταρντ έχει καλέσει την ψυχίατρο, Δρ. Τζούλια Χόφμαν ,για να βοηθήσει με τα προβλήματα της οικογένειας της. Στην έπαυλη μένουν, επίσης, ο αδερφός της Ελίζαμπεθ, Ρότζερ Κόλινς, η θρησκευόμενη έφηβη κόρη της, Κάρολιν Στόνταρντ  και ο δεκάχρονος γιος του Ρότζερ, Ντέιβιντ Κόλινς .

Last modified on Tuesday, 22 May 2012 10:04

U Comment Here

1 comment

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΣΙΝΕΜΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required