Print this page

Οι Νέες Ταινίες της Εβδομάδας (Από 7/6) Featured

Rate this item
(2 votes)

Μετά από αρκετό καιρό έχουμε στα χέρια μας ένα ακόμα καλοκαιρινό blockbuster αλλά και μια ταινία ευρωπαϊκού βεληνεκούς.

Prometheus

Ο Ridley Scott επιστρέφει με μία ταινία περιπέτειας-φαντασίας με σκοπό να μας καθηλώσει στις κινηματογραφικές καρέκλες  με την βοήθεια μιας σειράς ηθοποιών όπως η Charlize Theron και η γνωστή από τι ταινίες ‘Το Κορίτσι με το Τατουάζ’ και ‘Sherlock Holmes’, Noomi Rapace.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μια ομάδα εξερευνητών ανακαλύπτει στοιχεία για την προέλευση του ανθρώπινου είδους στη Γη. Τα στοιχεία αυτά τους οδηγούν σ’ ένα συναρπαστικό ταξίδι στα πιο σκοτεινά σημεία του σύμπαντος, όπου θα χρειαστεί να διεξάγουν έναν τρομακτικό αγώνα για να σώσουν το μέλλον της ανθρώπινης φυλής. Ο “Προμηθέας” θα προβληθεί και σε 3D.

Ο Έρωτας Κρατάει 3 Χρόνια

Μια ευρωπαϊκή παραγωγή γυρισμένη στην Γαλλία και το Βέλγιο κάνει το ντεμπούτο του αυτή την εβδομάδα στους κινηματογράφους. Για να δούμε θα μπορεί να συγκριθεί με την τελευταία επιτυχία του γαλλικού κινηματογράφου ‘Οι Άθικτοι’

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Marc Marronnier, κριτικός λογοτεχνίας το πρωί και κοσμικογράφος το βράδυ, έχει μόλις χωρίσει με την Anne, τελειώνοντας ένα φαινομενικά τέλειο γάμο. Είναι πλέον σίγουρος ότι ο έρωτας διαρκεί μόνο τρία χρόνια. Έχει μάλιστα γράψει και ένα λιβελογράφημα για να το αποδείξει. Ωστόσο, η συνάντησή του με τη παράξενα σαγηνευτική Alice θα κλονίσει αυτές του τις πεποιθήσεις.

 

Σπύρος Ζουγανέλης

Latest from Σπύρος Ζουγανέλης

Related items