A+ R A-

Rock Band Blitz: η μέρα που πέθανε η μουσική

Rate this item
(1 Vote)
Τα μουσικά παιχνίδια, όπως το Guitar Hero, ή στην περίπτωση μας το Rock Band, κάποιοι τα αγαπήσαμε, ενώ άλλοι, ειδικά αυτοί που ξέρουν μουσική, τα μίσησαν.
Κανείς όμως δεν σκέφτηκε να τα καταστρέψει, εκτός από τη Harmonix, την προγραμματίστρια εταιρεία του Rock Band franchise. Ο λόγος για το νέο παιχνίδι που ανακοίνωσε η εταιρεία, το Rock Band Blitz. Αυτό δεν θα απαιτεί ειδικά χειριστήρια σε σχήματα μουσικών οργάνων, και θα είναι διαθέσιμο μέσω του Xbox Live Arcade. Καλά μέχρι εδώ. Το θέμα όμως είναι πως στην ουσία πρόκειται απλά για ένα ρυθμικό παιχνίδι με γνωστά τραγούδια, και όχι για ένα κατ’ εξοχήν μουσικό παιχνίδι. Δεν θα νιώθετε δηλαδή ότι είστε ένας καλλιτέχνης σε μία εικονική σκηνή, καθώς θα παίζετε με το gamepad, επιλέγοντας όποιο όργανο θέλετε ανά πάσα στιγμή. Η αλήθεια είναι πως δεν καταλαβαίνουμε πως ακριβώς θα δουλεύει αυτό. Δείτε το παρακάτω βίντεο και ίσως καταφέρετε εσείς να μας το εξηγήσετε.
Last modified on Monday, 09 April 2012 09:58

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required