Error
Print this page

Οι Thievery Corporation στο 34o River Party!

Rate this item
(1 Vote)

Η φήμη που κυκλοφορούσε τις τελευταίες μέρες επιβεβαιώθηκε: Οι Thievery Corporation θα εμφανιστούν στην περιοχή του Νεστορίου στο νομό Καστοριάς, στο χώρο όπου κάθε καλοκαίρι διοργανώνεται το River Party.

"Thievery Corporation! H κορυφαία live μπάντα του πλανήτη στο 34o River Party!

Thievery Corporation @ 34o River Party! Ένα φαντασμογορικό show ήχου με visual art, 14 μουσικοί επί σκηνής, εντυπωσιακά γυναικεία φωνητικά, δυνατοί στίχοι, βραζιλιάνικη bossa nova, τζαμαϊκανή reggae, ήχοι και ρυθμοί Ινδίας και Μέσης Ανατολής και όλες οι μεγάλες επιτυχίες τους από το παρελθόν!

Από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, οι Thievery Coroporation έρχονται για πρώτη φορά στο μεγαλύτερο και μακροβιότερο φεστιβάλ την Ελλάδας και μας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά στις όχθες του Αλιάκμονα, με φόντο το πιο εντυπωσιακό σκηνικό της φύσης!

Οι Thievery Corporation, το ντουέτο των Rob Garza και Eric Hilton από την Ουάσινγκτον, ξεπέρασαν πολύ γρήγορα τα αμερικανικά σύνορα για να κατακτήσουν την παγκόσμια σκηνή με το ιδιαίτερο ύφος και τον μοναδικό τους ήχο: ένα μίγμα από dub reggae, acid jazz, κλασικούς ήχους της Ινδίας και της Βραζιλίας, αλλά και rock αναφορές.

Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι από τη Τζαμάικα μέχρι τη Βόρεια Αφρική, με πολλούς ενδιάμεσους εξωτικούς και μητροπολιτικούς σταθμούς, με τη μουσική πάντα στο προσκήνιο, και φυσικά πολύ χορό στο μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού, δίπλα στο ποτάμι!"

 

 

Last modified on Saturday, 05 May 2012 12:07

Related items