A+ R A-

Αποκλειστικά: Giouli Asimakopoulou!!!!!

Rate this item
(6 votes)
-Λοιπόν Γιούλη μου μίλησε μας λίγο για το πως προέκυψε με το τραγούδι?

Το τραγούδι και γενικότερα η μουσική ήταν κάτι που έγινε αυθόρμητα από την παιδική μου ηλικία μιας που μου άρεσε πολύ και με βοηθούσε να εκφραστώ.

-Ως νέα που μπαίνεις σε αυτό το χώρο και γενικότερα, βιώνεις αυτό που λέμε κρίση?
Φυσικά και βιώνω αυτό που λέμε "κρίση" και μάλιστα πολύ έντονα.Το θέμα είναι πως υπάρχει ζωή και πέρα από αυτό.Να πηγαίνουμε κόντρα σε αυτή την κατάσταση και να μην αφήνουν τα όνειρα μας να σβήνουν.όπως και να έχει η εποχή, η στιγμή μας είναι τώρα και πρέπει να την ζήσουμε!

-Το τραγούδι που έδωσε δυναμικό "χτύπημα" και το πιο ακουστό παντού με τίτλο "να μ' αγαπάς",μίλησε μας λίγο για αυτή την επιτυχία?
Το "Να μ'αγαπάς" ήταν το δώρο μου για φέτος και γενικά η συνεργασία μου με Dimension-x μιας που μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω ένα μέρος της προσωπικότητας μου μέσω της μουσικής και μάλιστα ο κόσμος να ανταποκριθεί σ'αυτό το κάλεσμα μου.Είμαι πολύ χαρούμενη και ευχαριστημένη από αυτό,κυρίως όπως βιώνω τα αποτελέσματα αυτής της "επιτυχίας" στα live Μου από τον κόσμο.

-Ετοιμάζεις καινούρια δουλειά?
.Προς το παρόν είμαι στο studio στην πιο δημιουργική μου φάση με Dimension-x και ετοιμαζόμαστε για κάτι καινούριο ίσως και κάποια συνεργασία..

-Με κάποιο καλλιτέχνη Ελλάδα η εξωτερικό που θα ήθελες να συνεργαστείς?
Είναι πάρα πολλά τα άτομα που θα ήθελα να συνεργαστώ τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας ίσως στην Dance σκηνή που ασχολούμαι για την ώρα είμαι πολύ ικανοποιημένη που δουλεύω με τους καλύτερους του χώρου (Dimension-x ,Claydee Lupa) όσο για το εξωτερικό τα άτομα που θα ευχόμουν να συνεργαστώ ανήκουν σε άλλη σκηνή όχι τόσο στην pop-dance.

-Ασχολείσαι με την μόδα?
Η μόδα δε θα έλεγα πως είναι το "φόρτε" μου,προτιμώ σε ο,τι κάνω να διατηρώ το προσωπικό μου στυλ είτε είναι μουσική είτε ρούχα κτλπ .

-Με την έκφραση :'η μόδα αλλάζει αλλά το στυλ παραμένει" τι έχεις να πεις?
Παρόλα αυτά δεν υπάρχει μόνο αρνητική πλευρά της μόδας και θα συμφωνήσω πως η μόδα αλλάζει αλλά το στυλ παραμένει όταν καταφέρνεις να μην αλλοιωθείς μέσα σε αυτήν.

-Σχέδια για τον χειμώνα που μας έρχεται?
Ο Χειμώνας που έρχεται αν και φαίνεται να είναι δύσκολος λόγω εποχής κρατάω την αισιοδοξία μου μιας που η όρεξη για δουλειά και δημιουργία είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα αυτή τη στιγμή για εμένα.Ακόμα δεν έχω καταλήξει στο που θα εμφανίζομαι,όπως προανέφερα τώρα ετοιμάζουμε το καινούριο μας τραγούδι εύχομαι να το αγαπήσει ο κόσμος όπως το "Να μ'αγαπάς" και όλα τα υπόλοιπα καλώς να έρθουν!

-Τι περιμένουμε στο μέλλων από την Γιούλη Ασιμακοπούλου?
Στο μέλλον....χμμ εύχομαι πολλά.Θα ήθελα να μη σβήσει η φλόγα για δημιουργία και να πειραματιστώ στην μουσική σε διάφορα είδη όπως έχω τώρα στο μυαλό μου.όλα αυτά βέβαια είναι υποθέσεις που ελπίζω να γίνουν πραγματικότητα.Ευχαριστώ πολύ για το κάλεσμα και την συνέντευξη smile:)
Last modified on Sunday, 23 September 2012 19:13

U Comment Here

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required