A+ R A-

H LG βασίζεται στις υψηλές προδιαγραφές, MWC 2012

Rate this item
(0 votes)

Υψηλές προδιαγραφές. Αυτή είναι η προτεραιότητα της LG, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να αφήσει το σημάδι της στην αγορά των smartphone οπότε το βλέμα της είναι στραμμένο στο LTE, τις υψηλής πιστότητας οθόνες (HD) και τους τέσσερις πυρήνες.


 

Όλες οι συσκευές που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες να «διαρρέουν» επίσημως από την LG έχουν κοινούς παρονομαστές. 4πύρηνους επεξεργαστές Nvidia Tegra 3, HD και 3D οθόνες, μεγαλύτερη αυτονομία στις μπαταρίες τους, Android Ice Cream Sandwich αλλά και την ικανότητα να ενσωματώνουν LTE.

Οι συσκευές που παρουσιάστηκαν στο media briefing σήμερα ήταν το Optimus 4X HD, το Optimus 3D Max, το 5ιντσο υβρίδιο Optimus Vu, που τα βάζει στα ίσια με το Samsung Galaxy Note αλλά και όλο το σύνολο της σειράς L, της οικονομικότερης Android πρότασης της Κορεάτικης εταιρείας.

Ο Rachman Woo, υπεύθυνος για το τμήμα smartphones της LG, δήλωσε στην παρουσίαση πως «Είχαμε χάσει τον προσανατολισμό μας», συζητώντας τις πρόσφατες δυσάρεστες στιγμές που πέρασε η εταιρεία. «Επιστρέφουμε στα βασικά».

Η LG υπολογίζει πως εφόσον κατασκευάζει αρκετά από τα components για τα iPhone, της είναι εύκολο να κατασκευάσει ένα επιτυχημένο προϊόν. Ο Woo σημείωσε πως τα διάφροα τμήματα της LG κατασκευάζουν τις οθόνες, την μπαταρία και την κάμερα για τα iPhone. Αντί λοιπόν η κορεάτικη εταιρεία να χρησιμοποιεί διάφορους προμηθευτές ώστε να κατασκευάσει μία συσκευή Frankenstein, μπορεί να κατασκευάσει μία ολοκληρωμένη συσκευή μόνη της.

Η LG ελπίζει να προχωρήσει στην πιο εξειδικευμένη (άρα και ακριβή) μεριά της αγοράς των smartphones, στην οποία δεν κατάφερε να διατηρήσει την ίδια αίγλη και τα ίδια αποτελέσματα που είχε στα συμβατικά κινητά. Η υιοθέτηση του Android από άλλες εταιρείες όπως η HTC, η Motorola Mobility και η Samsung, τις έχει κάνει να «κερδίσουν» νούμερα που η LG θα μπορούσε να έχει ανάλογα. Πράγμα που μπορεί να κάνει τώρα.

Αυτό που συνέβαινε με την εταιρεία έως τώρα είναι να διαθέτει μεσαίας κατηγορίας συσκευές και της έλειπε εκείνη η συσκευή που θα ενέπνεε τους καταναλωτές. Τώρα διαθέτει μία ολόκληρη σειρά από τέτοιες συσκευές.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό που εξασφάλισε ο Μάνος Κωνσταντινιάδης από τα LG Optimus 4X HD, το Optimus 3D Max και το 5ιντσο Optimus Vu. Πολύ σύντομα θα έχουμε και τα hands-on previews από όλη τη σειρά της LG.

Last modified on Sunday, 22 April 2012 22:43

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required