A+ R A-

To 60% των LG TV το 2012 θα είναι ιντερνετικές και έξυπνες

Rate this item
(0 votes)

To 60% των τηλεοράσεων που θα παρουσιάσει το 2012 η LG Electronics θα βασίζονται στην δική της πλατφόρμα Netcast.

Πρόκειται για την πρόταση της LG που φέρνει στις δικές της τηλεοράσεις το πλούσιο περιεχόμενο στον Παγκόσμιο Ιστό και σε διαδικτυακές συνδρομητικές υπηρεσίες, χωρίς τη μεσολάβηση υπολογιστή.

 

Κατά τη διάρκεια του 2011, η LG πρόσθεσε περισσότερες από 1.200 εφαρμογές και μία πλούσια γκάμα υπηρεσιών premium περιεχομένου στις λεγόμενες Smart TV της. Επιπλέον, το NetCast, η ιδιόκτητη πλατφόρμα Smart TV της LG, αναβαθμίστηκε. Ενσωματώνει πλέον μία «ολοκληρωμένη λειτουργία αναζήτησης», ώστε να προσφέρει ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση στο περιεχόμενο.

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν δημοφιλείς λέξεις αναζήτησης για να περιηγούνται στο ευρύ οικοσύστημα Smart TV της LG. Συμπληρωματικά στις βασικές λειτουργίες επικοινωνίας, οι υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης της πλατφόρμας Smart TV, επιτρέπουν πλέον στους χρήστες να κάνουν απευθείας share και like στο περιεχόμενο που παρακολουθούν.

 

Πείτε το στο τηλεκοντρόλ

Ακόμα ένα σημαντικό επίτευγμα στην ευκολία χρήσης αποτελεί το ανανεωμένο Magic Remote. Εκτός από τη γνωστή λειτουργία ελέγχου Point Mode, το νέο χειριστήριο Magic Remote προσφέρει τρεις πρόσθετες λειτουργίες: το Voice Recognition, το Magic Gesture και Wheel.

Σε συνδυασμό, οι τέσσερεις λειτουργίες ελέγχου διευκολύνουν τη χρήση, προσφέροντας πιο εύκολη και βολική πλοήγηση και περιήγηση. Για παράδειγμα, κατά την πραγματοποίηση αναζητήσεων, οι χρήστες δεν απαιτείται πλέον να εισάγουν μεμονωμένα κάθε γράμμα στο μενού, καθώς η αναγνώριση φωνής τους επιτρέπει απλά να προφέρουν τη λέξη στο Magic Remote.

 

Πηγή: tech.in

Last modified on Tuesday, 31 January 2012 00:34

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required