A+ R A-

Η κατσίκα που κατέκτησε το «μεγάλο μήλο»

Rate this item
(0 votes)

Η Cocoa είναι μια κατσίκα με «αμερικανικό αέρα». Η μόνιμη κατοικία της βρίσκεται σε ένα εξοχικό σπίτι στο New Jersey, παρ’ όλα αυτά λατρεύει τη φασαρία και τη ζωντάνια της Νέας Υόρκης, έτσι επισκέπτεται συχνά το πολύβουο Manhattan.


 

Πολλά Σάββατα ο ιδιοκτήτης της τη φέρνει στο κέντρο της Νέας Υόρκης κάνοντας μαζί της βόλτες σε πολλά μέρη, όπως, για παράδειγμα, το Central Park. Ο ίδιος λέει ότι της αρέσει πολύ το περιβάλλον της πόλης, αναφέροντας ότι είναι μία «περίεργη κατσίκα που προτιμάει τους ανθρώπους της πόλης από τα βοσκοτόπια».

 

Και οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης όμως φαίνεται ότι την αγαπούν εξίσου. Ο ιδιοκτήτης της αναφέρει πως έχει πάντα στο μυαλό του ένα από τα πράγματα που του έλεγε η μητέρα του -η οποία πέθανε πρόσφατα- πως το να μπορείς να βάζεις ένα «χαμόγελο» στο πρόσωπο κάποιου είναι πραγματικά σημαντικό και θεωρείται «φιλανθρωπία». Έτσι, χαίρεται που η Cocoa διασκεδάζει τους κατοίκους της πόλης.

Συχνά, επισκέπτεται μαζί της τη Little Italy, την ιταλική συνοικία της Νέας Υόρκης και η Cocoa απολαμβάνει μία πίτσα, πιο πολύ απ’ όλα όμως φαίνεται ότι λατρεύει τις χαρτοπετσέτες που συνοδεύουν το γεύμα. Γούστα είναι αυτά… Της αρέσουν όμως και τα φώτα της Times Square, όπου οι τουρίστες διασκεδάζουν μαζί της, αλλά και απορούν για την παρουσία της σε ένα τόσο κεντρικό σημείο μιας μεγαλούπολης. Σε κάθε περίπτωση, η Cocoa έχει γίνει κάτι σαν «μασκότ» για τη Νέα Υόρκη και ίσως ένας από τους πιο ιδιαίτερους επισκέπτες της πόλης.

Last modified on Friday, 20 April 2012 01:28

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required