A+ R A-

Charts: Οι Maroon 5 καλούν με το ''Payphone'' από το Νο. 3! Featured

Rate this item
(2 votes)

Ο Gotye και η Kimbra παραμένουν στην κορυφή του Hot 100 με το ''Somebody That I Used to Know'' για δεύτερη εβδομάδα και ακολουθούν οι fun. με το ''We Are Young'' στο Νο. 2.

Η μεγάλη αλλαγή της εβδομάδας είναι η είσοδος του ''Payphone'' από τους Maroon 5 στο Νο. 3. Πουλώντας 493,000 αντίτυπα οι Maroon 5 σπάνε το ρεκόρ για τις περισσότερες εβδομαδιαίες πωλήσεις από γκρουπ. Οι προηγούμενοι κάτοχοι του τίτλου ήταν οι Black Eyed Peas με 465,000 πωλήσεις για το ''Boom Boom Pow''. Αν συνεχίσουν με τους ίδιους ρυθμούς οι Maroon 5 ενδέχεται να κλέψουν την πρωτιά από τον Gotye την επόμενη εβδομάδα.

Στο Νο. 4 ανεβαίνει ο Justin Bieber με το ''Boyfriend'' και στο Νο. 5 πέφτουν οι The Wanted με το ''Glad You Came''. Ο Flo Rida και η Sia παραμένουν στο Νο. 6 με το ''Wild Ones'' ενώ η Carly Rae Jepsen ανεβαίνει με το ''Call Me Maybe'' μια θέση ακόμα και φτάνει στο Νο. 7. Το Top 10 συμπληρώνουν οι One Direction με το ''What Makes You Beautiful'' στο Νο. 8, η Nicki Minaj με το ''Starships'' στο Νο. 9 και τέλος η Kelly Clarkson με το ''Stronger'' στο Νο. 10.

Στα άλμπουμ, ο Lionel Richie παραμένει στο Νο. 1 με το ''Tuskegee'' και ο Jason Mraz κάνει ντεμπούτο στο Νο. 2 με το νέο του δίσκο ''Love Is A Four Letter Word''. Ακολουθεί η Adele με το ''21'' στο Νο. 3 και στο Νο. 4 έχουμε νέα είσοδο από τους Train με το ''California 37''. Στο Νο. 5 βρίσκονται οι One Direction με το ''Up All Night''.

Αλλαγές και νέες εισόδους έχουμε και στο Top 5 της Αγγλίας όπου η Carly Rae Jepsen παραμένει για τρίτη εβδομάδα στην κορυφή με το ''Call Me Maybe''. Νέα είσοδο στο Νο. 2 από τον Conor Maynard με το ''Can't Say No'' ενώ στο Νο. 3 ανεβαίνουν οι fun. με το ''We Are Young''. Ντεμπούτο κάνουν ο John Legend με το ''Ordinary People'' στο Νο. 4 και η Jessie J με το ''Laserlight'' στο Νο. 5.

Ακούστε το ''Payphone'' εδώ:

Last modified on Sunday, 29 April 2012 21:55

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required