A+ R A-

Charts: Ο Gotye στο Νο. 1 του Hot 100 με το ''Somebody That I Used to Know''. Featured

Rate this item
(3 votes)

Με την βοήθεια της διασκευής του ''Glee'' και της εμφάνισης του στο ''Saturday Night Live'' o Gotye πήρε την πρωτιά από τους fun. και το ''We Are Young''.

Είναι το πρώτο Νο. 1 για τον Αυστραλό τραγουδιστή και η πρώτη του συμμετοχή στο Αμερικανικό Hot 100. Το ''Somebody That I Used to Know'' την εβδομάδα που πέρασε πούλησε 542,000 αντίτυπα και είναι το πρώτο με τόσο μεγάλες εβδομαδιαίες πωλήσεις το οποίο δεν έκανε ντεμπούτο (Right Round και Boyfriend) ή δεν είχε την βοήθεια των Χριστουγεννιάτικων αγορών (Tik Tok και Grenade). Στο σύνολο των εβδομαδιαίων πωλήσεων είναι τέταρτο ξεπερνώντας το ''Boyfriend'' του Bieber και πίσω από το ''Grenade'' του Mars, το ''Tik Tok'' της Ke$ha και το ''Right Round'' του Flo Rida. Το τραγούδι κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι στην Αυστραλία και παρέμεινε 8 εβδομάδες στο Νο. 1. Στην Αμερική όμως έγινε γνωστό με το cover του indie συγκροτήματος Walk Off The Earth από τον Καναδά και χρειάστηκε 14 εβδομάδες να φτάσει στο νούμερο 1.


Στο νούμερο 2, πέφτουν οι fun. και το ''We Are Young'' έχοντας πουλήσει πάνω από 300,000 αντίτυπα για έβδομη συνεχόμενη εβδομάδα. Οι θέσεις 3 με 5 παραμένουν ίδιες με το ''Glad You Came'' στο Νο. 3, το ''What Makes You Beautiful'' στο Νο. 4 και το ''Boyfriend'' στο Νο. 5.

Από το 7 στο Νο. 6 ανεβαίνει ο Flo Rida και η Sia με το ''Wild Ones'' και από το 6 στο Νο. 7 πέφτει η Nicki Minaj και το ''Starships''. Στο Νο. 8 ανεβαίνει η Carly Rae Jepsen με το ''Call Me Maybe'' και την ακολουθούν η Kelly Clarkson με το ''Stronger'' στο Νο. 9 και η Katy Perry με το ''Part Of Me'' στο Νο. 10.

Στα άλμπουμ, ο Lionel Richie έρχεται στην κορυφή με το νέο του δίσκο ''Tuskegee'' και ακολουθούν το ''21'' της Adele, η Nicki Minaj με το ''Pink Friday: Roman Reloaded'', η Monica με το ''New Life'' και το ''Up All Night'' των One Direction.

 

Τέλος, τo Top 5 της Αγγλίας έχει ως εξής: Στο Νο. 1 παραμένει η Carly Rae Jepsen με το ''Call Me Maybe'' και στο Νο. 2 κάνει ντεμπούτο το ''Boyfriend'' του Bieber. Στο Νο. 3 παραμένει ο Gotye και το ''Somebody That I Used to Know'' και στο Νο. 4 κάνει ντεμπούτο ο Usher με το ''Climax''. Στο Νο. 5 βρίσκεται η Nicki Minaj και το ''Starships''.

Ακούστε το Νο. 1 τραγούδι εδώ:

Last modified on Saturday, 21 April 2012 01:40

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required