A+ R A-

Ο Ralph Lauren σχεδιάζει για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου

Rate this item
(1 Vote)

40's έμπνευση στις στολές της Αμερικανική ομάδας

Ο Ralph Lauren σχεδίασε τις στολές της Αμερικανικής ομάδας για την επίσημη τελετή έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών αγώνων του 2012 στο Λονδίνο. Συνεργαζόμενος με μια ομάδα αθλητών παγκοσμίου κλάσης από Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά αθλήματα, ο ο πιο χαρακτηριστικός εκφραστής του all american στιλ, σχεδίασε μια μοναδική συλλογή ρούχων και αξεσουάρ για το μεγάλο αυτό γεγονός. Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1948, που είχαν γίνει πάλι στο Λονδίνο, με vintage αισθητική, σε κόκκινο, λευκό και μπλε και περιλαμβάνει κομμάτια που έχουν επανεκδοθεί από τη δεκαετία του 30 και του 40. Περιλαμβάνει sweatshirts, πουκάμισα, πόλο μπλούζες και ρούχα προθέρμανσης, αλλά και μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ όπως καπέλα, γυαλιά, πετσέτες και tote-bags.

 

 

Η Ralph Lauren 2012 Olympic Collection για άνδρες, γυναίκες και παιδιά θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές Μαίου στα καταστήματα Ralph Lauren.

U Comment Here

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required