A+ R A-

«Γιάννης Δημαράς… πιστός υπηρέτης του πολιτικού κατεστημένου»

Rate this item
(0 votes)

Επιστολή πρώην μέλους της νεολαίος «Άρματος Πολιτών», που εξηγεί τους λόγους παραίτησής του:

Σέβομαι τις «προσωπικές-εκλογικές «αγωνίες του Γιάννη Δημαρά και τις δεξιόστροφες κολοτουμπες.Δυστυχώς εξακολουθεί να υπηρετεί ένα άχρηστο και εξαρτημένο πολιτικό σύστημα,ομολογώ μάλιστα με συνέπεια….!!!!!!Μας απογοήτευσε!!!!!!!!

Ως νέος άνθρωπος με αγωνία για την πορεία του τόπου μας,δηλώνω δημόσια την παραίτηση μου από την Νεολαία του Άρματος Πολιτών.

Τούτη την ώρα καθήκον κάθε δημοκράτη,σοσιαλιστή και προοδευτικού πολίτη είναι να δώσει τη μάχη με όλες τις δυνάμεις για το σπάσιμο των δεσμών της εξάρτησης από την τρόικα και το ΔΝΤ,με συστράτευση όλων των κεντροαριστερών δυνάμεων του τόπου.

Τα μέλη της πολιτικής γραμματείας, η νεολαία και οι φίλοι του Άρματος Πολιτών,οι οποίοι διαφωνησαμε με την προσωπική επιλογή του Γιάννη Δημαρά να συνεργαστεί με τον Πανο Καμμενο,διαχωρίζουμε τη θέση μας,δημιουργώντας την πολιτική κίνηση με την ονομασία «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

Αποφασίζομε την πολιτική και εκλογική συνεργασία με τον»ΣΥΡΙΖΑ»διατηρώντας την αυτονομία μας.

Last modified on Sunday, 29 April 2012 01:32

U Comment Here

ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ...

  • Latest
  • Hits
  • Editors

 

FACEBOOK Δημοφιλη

Health Experts

Login

Due to a recent problem all passwords were reset. Please go here to set a new password. No action needed if you already got a new password.

Register

*
*
*
*
*

* Field is required